E-Nabız İle Sağlık geçmişinizi görüntüleyin

e-nabız işlem geçmişi

E-Nabız İle Sağlık geçmişinizi görüntüleyin
e-Nabız kullanıcısı olarak, tüm muayene ve tedavilerinizin detaylı bilgilerine erişebilir, muayenelerinizi hizmet kalitesi açısından değerlendirebilir, alınan hizmet hakkında yorum yapabilirsiniz.

Profil bilgileri düzenle bölümünden kişisel profil güncellemelerinizi yapabilir, bildirimler bölümünden hesabınızla ilgili yapılan son aktiviteleri, son erişim bilgilerini, sağlık tesisi ziyaretleri gibi bilgileri inceleyebilirsiniz.

“Tansiyon, Şeker, Nabız, Ağırlık” bilgilerinizi sisteme isterseniz kendiniz ekleyebilir, isterseniz elektronik mobil sağlık cihazlarınızın otomatik olarak veri gönderimlerini sağlayabilirsiniz.

Hastalıklarım
Bu ekranda muayenelerinizden sonra size konulan tüm tanıları tarih, tanı, klinik ve doktor bazında görebilirsiniz.

Tahlillerim
Yaptırmış olduğunuz tüm tahliller ve sonuçlarını tarih ve açıklama bazında referans değerleri ile birlikte bu ekranda listeleyebilirsiniz. Dilediğiniz tahlilin üzerine basarak detaylarına ulaşabilirsiniz. Tarih aralığına ve işlem adına göre filtreleme yapabilirsiniz.

Görüntülerim
Çektirmiş olduğunuz tüm tıbbi görüntü ve radyolojik raporlarınıza Teletıp ve Teleradyoloji sistemi entegrasyonu sayesinde tarih, hastane ve görüntü bazında erişebilirsiniz. (Şekil26) Ayrıca dilediğiniz görüntünün ve raporunun üzerine tıklayarak detaylarına ulaşabilirsiniz. Buradaki görüntü ve raporları yurt içi ve yurt dışında belirleyeceğiniz doktorlarla ve aile bireyleriyle internet ve mobil uygulama üzerinden paylaşabilirsiniz. Doktorlar kendi yorumlarını ekleyebilecekleri gibi başka doktorların mevcut görüntü üzerine yazmış olduğu raporları da değerlendirebilirler. Hastalığınız ile ilgili farklı doktorlardan değerlendirme almak istediğinizde, aynı görüntüleme istemini farklı hastanelerde tekrarlatmaya ihtiyaç duymayacaksınız.

Bunu da oku :  112 Acil Servis’e başvuru arttı

Alerjilerim
Kendiniz veya doktorunuz tarafından tespit edilen tüm alerjileri bu bölüme tarih detayı ile kayıt edebilirsiniz. İlaç alerjileri ve diğer alerjiler olmak üzere iki ayrı bölüme giriş yapabilir, kaydettiğiniz alerji bilgilerinizi düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Tanı Alerjilerim ve Deri Prict Testlerim hekiminiz tarafından doldurulacak alandır. Bu alana müdahale edemezsiniz sadece takibini bu ekrandan yapabilirsiniz.

Tekrarlayan tetkiklerden kurtulun
Hangi sağlık tesisinde yapıldığına bakılmaksızın tüm laboratuvar tahlil sonuçları ve radyolojik görüntüleriniz raporlarıyla birlikte e-Nabız ’da kayıtlı olacaktır. Bu bilgileri hekiminize paylaşıma açtığınız takdirde tekrar işlem yaptırmanıza gerek kalmayacak.

E-Nabız
e-Nabız kişilerin muayene, tetkik ve tedavilerinin nerede yapıldığına bakılmaksızın, kendi adına üretilmiş tüm sağlık bilgilerini yönetebildiği, tıbbi özgeçmişine tek bir yerden ulaşabildiği ve sadece kendisinin belirlediği yetki çerçevesinde hekimlerle paylaşabildiği sistem olarak geliştirildi. e-Nabız, bizzat sizin verdiğiniz, süresi ve sınırı belirlenmiş yetki çerçevesinde sağlık kayıtlarınızın hekimlerce değerlendirilebildiği, böylelikle teşhis ve tedavi sürecinin kalitesini ve hızını artıran, sizinle hekiminiz arasında güçlü bir iletişim ağının kurulmasını sağlayan, internet üzerinden güvenli bir şekilde erişilebilen dünyanın en geniş ve en kapsamlı sağlık bilişim alt yapısıdır.

Bunu da oku :  E-Nabız Nedir?

E-Nabız’ı takip edin
Sağlığınızı kişisel sağlık sistemi e-Nabız’dan takip edin. Her zaman e-Nabız’da ki yeniliklerden haberdar olmak için aşağıdaki adreslerden takip edebilir, yine e-Nabız’la ilgili soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki adreslerden bildirebilirsiniz.

Facebook: facebook.com/enabizsistemi
Twitter: twitter.com/enabizsistemi
Youtube: youtube.com/enabiz
E-Mail: enabiz@saglik.gov.tr

E-Nabız sistemi için tıklayınız
E-Nabız İOS mobil uygulaması için tıklayınız
E-Nabız uygulamasını Android cihazlara için tıklayınız

(Toplam 15 defa izlendi, bugün 1 kere görüldü)

Related posts

Leave a Comment