Çoklu orgazm

cinsel uyumlu çift, Çoklu orgazm, orgazm, zincirleme orgazm, uyarılma, orgazm anı, Coklu orgazm

Çoklu orgazm
Zincirleme orgazmın her bir halkasında farklı zevklere ulaşmak, duygularınızı tam da istediğiniz gibi doruklarda yaşamak, hem mastürbasyon sırasında hem de cinsel ilişki sırasında arka arkaya yaşamak mümkün. Zincirleme orgazm en uzun süre mastürbasyon sırasında, birer dakikalık kısa sürelerde ve 10-15 kere meydana gelebiliyor.

Erkeklerin aksine, kadınların yeniden orgazm olabilmesi için tepkisiz bir sürece ihtiyacı yoktur, o yüzden daha uzun uyarılmış halde kalırlar, yani ufak bir çabayla tekrar tekrar orgazm olabilirler.

Çoklu orgazm olabilmek için yapmanız gereken ilk şey mastürbasyondur. Neyi sevdiğinizi ve sizi neyin hareketlendirdiğini öğrenmek en önemli şeylerden biridir, böylece çoklu orgazm arayışındayken partnerinizi en üst zevk noktalarına yönlendirebilirsiniz.

Seks egzersizlerinizi canlandırmanız şarttır. Pelvik tabanınızı sağlıklı tutmak, güçlü Kegel kaslarına sahip olmak kadar muazzam önemlidir. Böylece bölgeye kan akışınız artarak daha derin zevk hissi yaşamanız mümkün olur.

Pelvik tabanınızı sağlıklı tutmak için kaslara düzenli egzersiz yapmalısınız. Bunu yapmak için, kaslarınızı sıkılaşmış hissedene kadar sıkıp ardından bırakın, sonra yeniden sıkın ve bunu gün boyunca yapmayı sürdürün.

Onlara egzersiz yapmanın başka bir yolu da Kegel Topları (Jiggle Balls) kullanmaktır, bu toplar silikondan yapılır ve içinize yerleştirilir. Ağırlıklı toplar birbirlerine sürtünerek, Kegel kaslarınızı sıkı çalıştırdığınızdaki gibi gizli bir uyarım yaratıp daha şiddetli ve uzun süreli bir orgazma önayak olur.

Ön sevişmeyi artırın. Bu, çoklu orgazm yaşamanın muhtemelen en önemli kısmıdır ve birçok kadın sadece doğrudan klitoris uyarımıyla zirveye ulaşır; partnerinizin ona bol bol dikkat ettiğinden emin olun.

Oral seks sırasında zirveye ulaşmasanız bile pes etmeyin. Partnerinizin uyarımınızı yavaş yavaş inşa etmesine izin verin çünkü uzun sürecek.

Bunu da oku :  İlk Cinsel İlişki

Vücudunuzu çoklu his zirveleri umacak şekilde eğitin, partnerinize sizi diliyle birkaç dakika uyartın, bir dakika durdurun, ardından yeniden başlayın. Bu, vücudunuzun bir uyarı zirvesi ardından başka bir uyarı zirvesi yaşayacağını bilmesini sağlar.

Bir kere orgazm olduktan sonra partnerinizden uzaklaşmanız doğaldır çünkü onun dokunuşuna duyarlısınızdır ama hiçbir çoklu orgazm garantisi vermeyen bir zevk komasına girmek yerine dokunmayı o kadar duyarlı olmayan başka bir bölgeye yönlendirin.

Partnerinize göğüslerinizi, dudaklarınızı ve boynunuzu öptürün. Sinirlerinizi ve duyusal enerjilerinizi yüksek tutarak o uyarım durumunu yeniden elde etmek için sıkı çalışmanıza gerek olmayacaktır ve kolaylıkla ikinci bir orgazm olabileceksiniz.

Klitoris çok hassas hale geldikten sonra G noktasını uyarmak sizi çoklu orgazm cennetinin yollarına koyacaktır. G noktanız duyarlıdır ama bir sürü uyarıma dayanacak kadar dirençlidir de.

G noktasını uyardığınızda ters kovboy pozisyonuna geçerek devam edin çünkü bu pozisyon G noktasını doğal olarak uyarır. Ayrıca klitorisinizi uyarmaya devam etmenizi de sağlar. Partneriniz, duyusal enerjiyi yüksek tutmak için ister göğüslerinizi okşayarak isterse parmaklarını sırtınızdan aşağı doğru gezdirerek muhakkak size dokunmayı sürdürsün.

Partnerinizin işleri gerçekten yavaştan almasını istediğini haber verin ve yavaş yanmayı hissedin ama çoklu orgazm denediğinizi ona söylemeyin, bu onu yoğun baskı altına koyarak uyarılmasını zorlaştırır.

Coklu orgazm nasıl olur?
İlk orgazmın ardından zincirleme bir orgazmın yaşanması için yaklaşık 30 saniye gibi bir süreniz var. Ve bu noktada partnerinizin yardımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Uyarılma bölgelerinizi elinizin yardımıyla değiştirin. Göğüslerinize, boynunuza ya da kalçanıza doğru dokunmasını sağlayın. Az önce orgazm olduğunuzu unutun ve sanki ilk defa orgazm olacakmış gibi ateşli ve arzulu olmaya devam edin. Partnerinizin kulağına onu tahrik edecek kelimeler fısıldamaya, onu ne kadar çok istediğinizi söylemeye devam edin ve boşalma süresini uzatmasını isteyin. Duyduğunuz her haz yeni bir orgazmın başlangıç halkası olacak ve defalarca arka arkaya orgazm olacaksınız.

Bunu da oku :  50 Yaş Üzeri Erkeklerin Seks Endişeleri

Eşsiz bir zincirleme orgazma ulaşmak, defalarca sevişme tecrübesi ile kazanılabilecek bir durumdur. Ve yine kusursuz bir zincirleme orgazm için boşalma süresini kontrol edebilen bir partnere ihtiyacınız olacak.

Cinsel anlamda pek çok çift mutsuzluk yaşarken siz seks sırasında birden fazla orgazm olmak istemez misiniz?

Mutlu biten ve her iki tarafın da maksimum haz aldığı cinsel deneyim tüm çiftlerin isteğidir şüphesiz. Bunun gerçekleşebilmesi için en önemli kriter, partnerler arasındaki uyum ve çekim gücüdür. Ne kadar uyumlu olursanız, tarafların aldığı haz da bir o kadar fazla olur ve bu da orgazmın kalitesini artırır.

Çoklu ya da diğer adı ile zincirleme orgazm hem mastürbasyon hem de cinsel ilişkide mümkündür. Bilimsel olarak çoklu orgazm en uzun süre mastürbasyon sırasında, birer dakikalık kısa sürelerde ve 10-15 kere meydana gelebildiğini söyleyebiliriz.

Çoklu orgazmın eşsiz deneyimini yaşamak için neler yapabilirsiniz? Gelin buna bir göz atalım…

Orgazm Anı
Ciddi anlamda kontrol edemediğiniz ve dayanamadığınız anda artık kendinizi o eşsiz duyguya bırakın, rahatlayın ve anın tadını çıkarın. İlk orgazm her zaman diğerlerine göre en şiddetli olanıdır. Zincirleme orgazmı gerçekleştirmek için ise, orgazm olduktan sonra kesinlikle sevişmeyi bırakmayı hayal etmeyin!

Orgazmın en etkili kuralı odaklanmaktır. Eğer çoklu orgazm yaşamak istiyorsanız öncelikle kendinizi tamamen bırakın ve sekse odaklanın.

İlk orgazm elbette diğerlerine göre en yoğun ve şiddetli olarak hissedilir. Ancak diğerlerinde de seksi, cinselliği hayal etmeyi bırakmayın.

Bunu da oku :  Sperm sayısı 15 milyona düştü

Aklınızda bunun bir seferlik bir şey olduğunu, her şeyin sonuna geldiğinizi kesinlikle düşünmeyin ve bu yönde kendinizi şartlamayın. Hazzın yoğun olduğu anlarda, doruklarda gezmeye devam edin.

Arzularınız En Yüksek Seviyede Olsun
Çoklu orgazm için başka bir önemli kriter: gerçek anlamda cinsel birliktelik için istekli olmanız.

Günlük hayatın stresi, yapılacaklar listesi aklınızda iken arzularınızı yaşamanız maalesef imkansız. Bırakın dakikalarınız en yoğun duygularla geçsin.

Aklınızdan tek geçen maksimum haz almak ve mutlu olmak olsun. Ortaya çıkarmaktan zaman zaman kaçındığınız o istekli haliniz, sahneye çıksın. Fantezilerinizi sınırsız yaşayın ve çoklu orgazmın tadına varın.

Uyarılma
Vücudunuz ve beyniniz sevişme güdüsüne alıştığına göre artık ufak ufak uyarılar alma zamanı. Bu aşamada partneriniz devreye giriyor. Hassas bölgelerinize dokunarak ve okşayarak ufak uyarılar göndermeli. Orgazma giden ilk yol klitoral uyarılma! Vibratör, el ile ya da oral yolla klitoral orgazma ulaşabilirsiniz. Ancak kusursuz bir zincirleme orgazm için, mümkün olduğunca kendinize hakim olmalı ve daha geç orgazm olmaya çalışmalısınız. Kendinize mani olduğunuz her hissiniz size duygularınızı doruklarda yaşayacağınız bir orgazm olarak geri dönecektir.

Sıra partnerinizin çoklu orgazmı size yaşatabilmesi için devrede olması gereken bölüme geldi.

Son olarak, kendinize de çok fazla baskı yapmayın; çoklu orgazm olmaya fazla odaklanırsanız onları yaşayamazsınız. Bunun yerine, olumlu düşünürseniz ve bunu yaşamayı dilerseniz daha iyi bir etki deneyimlersiniz.

5/5 - (4 votes)
(Toplam 70 defa izlendi, bugün 1 kere görüldü)

Related posts

Leave a Comment